torsdag 1. oktober 2009

Høstferie

Nå nyter vi flotte dager på Furutangen. Lørdag når vi reiste opp var det 21 grader og nydelig sol. Nå er det - 2 grader og bakken er hvit av snø! Ikke mye, men nok til at vi har bakt pepperkaker!


For oss voksne er det også litt arbeidsferie. Jeg har behandlet veggene i gang, stue og kjøkken med interiørbeis i fargen Zen sand. Trond bygger senger og de første gardinene er oppe.


Skal komme tilbake med flere bilder etter høstferien.

2 kommentarer:

  1. Hei Synnøve! Åååå..kor koselig! Fekk gåsehud og "tåresprett" når eg ser kor kjekt dokke har det på "HYTTA"! Blei det fint med Zen Sand synest du ? Mørkt ? Lure på å velge kvite tak nede på dei "flate" taka, mens eg skal ha Zen Sand i dei høge taka på kjøkken og stue. Gleda meg til å sjå bilde... Helsing Merete, som går ut i haustferie om 6 tima, jippi !

    SvarSlett
  2. Hei igjen!

    Jeg var veldig skeptisk til fargen Zen Sand, men nå liker jeg den så godt at det blir ett strøk på de fleste rommene i første etasje. Syntes den er spesielt fin til hvite lister. Hos oss blir det også en helhet med Eik farge på gulv, Zen Sand på veggene og hvit panellakk på tak. Rommene virker høyere med denne løsningen.

    SvarSlett