mandag 12. oktober 2009

Oppbevaring

Det er rart hvor fort behovene endrer seg. For noen måneder siden var vi mest opptatt av beis, sofa, madrasser og sengetøy. Nå sjekker vi mulighetene for hvordan vi skal oppbevare mye av dette. Har blitt lei av å oppbevare alt i store IKEA poser og garderobeskap står høyt på ønskelisten.

I utgangspunktet skal vi bygge skapene på soverommet, men nå har vi begynt å sjekke litt muligheter for innkjøp av ferdige skap fra IKEA. Blant annet dette som er i samme serie som sengen:


Litt fristende med en rask løsning.
Sist helg hadde vi for første gang overnattingsgjester med familiebesøk fra Vestlandet. Sengene var utmerket, hjortesteken fra en kollega smakte nydelig og vi koste oss uten TV!
Egentlig litt merkelig å være på hytta ei helg uten å gjøre annet enn å montere oppvaskmaskin og skru fast ennå flere knagger og leselamper. Tror nesten vi kan bli vant til å gjøre litt mindre.

1 kommentar:

  1. Hallo!
    Ja det var nok deilig tenker jeg.
    Det skapet så jo veldig fint ut, vi har også sett på skap og kommoder på Ikea. I den Hemnes serien. Må bo oss til litt først tror jeg. Var å kjøpte madrasser igår.

    SvarSlett