søndag 9. august 2009

Veggene på badet ferdig behandlet

Denne helgen har vi kun hatt "en hyttedag" til rådighet. Tidlig i dag morges reiste Trond og jeg til Furutangen for en liten jobbeøkt på 7 timer. Da fikk vi behandlet veggene på bad og teknisk rom med to strøk hvit panellakk. Mellom strøkene pusset vi lett over panelen for å fjerne fibrer som hadde reist seg, samt tørket over med mikrofiberklut. Dessuten ble det ett strøk på det største soverommet på hemsen. Dette rommet mangler nå kun ferdigstillelse fra elektriker.
Mellom malearbeidet rettet vi ryggen med en liten tur i vårt "hyttenabolag" for å se på fremdriften hos mange av de andre hyttebyggerne. Det var en stille dag på Furutangen. Det er vel stille før stormen nå som ferien er over.

Ellers så er snekkerne i gang med å legge gulv i første etasje og pipen er kommet opp gjennom hemsen og det er tatt hull i tak til videreføring over tak.

Vi fikk også sjekket at brannmuren som skal være bak ovnen ble slik vi ønsket og at punktet for den elektriske vifta på badet var flyttet til riktig høyde på badet.
Neste innsats på hytta blir å behandle gulvet i første etasje, men frem til det er det ennå flere "småting" som må ordnes som gardiner, persienner, tepper, farge eller ikke farge på veggene i stua ............


3 kommentarer:

 1. Morsomt å følge med, og lykke til med fargevalget på stueveggene.
  Bruk evt. finn.no som inspirasjon til fargevalg.
  Sjekk bla. ut finn kode 15876119

  Roger S.

  SvarSlett
 2. Hei Roger!

  Takk for tipset. Det var en fantastisk hytte. Er veldig usikker på om vi skal gå for beiset vegger i mørkere farge. Takhøyden er 230 cm og jeg er litt redd for at det blir mørkt siden vi ikke har åpen himling.

  Syntes fargene på din hytte er til stor inspirasjon. Vi har også tenkt å bygge sengene selv og har studert din løsning.

  Er du fornøyd med fargen i gangen? På bildene ser fargen der lysere ut enn i stua.

  SvarSlett
 3. Plassbygde senger er fint, og ganske lett å få til. Og du sparer veldig mye i forhold til å kjøpe ferdige senger.

  Fargen i gangen er en del lysere enn stua.
  Den inneholder fortsatt grått og brunt (drivved og valnøtt), men dette er tynnet ut med fargeløs base, og tilsatt litt hvitt for å bli litt blekere.
  Kjøp noen 1/2 liters bokser med drivved, valnøtt, hvitt og fargeløs base.
  Jeg brukte et kaffemål til å blande mine egne småprøver som jeg gjorde testoppstrøk med.


  Roger

  SvarSlett