søndag 31. mai 2009

Hytta er på vei oppI dag har hele familien vært på dagstur for å sjekke fremdriften på hytta. Vi var veldig spente når vi nærmet oss Furutangen og på hva som hadde skjedd siden sist. På vei oppover så vi en hvit hytte trone oppe i hytteområdet. Det var vår hytte med veggene kledd i hvite vindsperrer.


Med nydelig vær, 27 grader i skyggen hadde vi en flott dag i området. Så langt ser alt veldig bra ut, men vi oppdaget at pappen til taket er levert i feil farge. Regner med at dette blir oppklart med en telefon til Familiehytta på tirsdag morgen.


Vi har en jobb å gjøre på området rundt hytta. Det blir viktig å få ryddet vekk trær som er felt, kvister og annet rusk. Skråningen foran hytta tror jeg vi skal så til med noen frø, og kanskje plante noen småbusker fra området. Det samme gjelder i skjæringen mot veien. Slik som det er nå er det ikke bra og det blir mye fint støv på tørre dager som i dag.
Innvendig er det ennå ikke så mye å se, men det ser ut som om rør er lagt på rett sted.
Neste gang vi drar oppover regner jeg med at det har skjedd mye både innvendig og utvendig, og det nærmer seg tiden for at vi kan beise underliggerne. Vi må bare bli enige om farge!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar