søndag 10. mai 2009

Besøk på tomta

I dag har vi vært på dagstur til hyttetomta vår på Furutangen, samt i møte med Viggo Rønningen som skal utføre grunn- og støpearbeidet. For første gang har vi kjørt bil helt fram. Gledelig å se at tomta er tørr og uten store berg / steiner som krever sprenging.

Målet for dagen var å ta en titt i området, samt å sjekke om foreslåtte plassering av hytta nord-sør på tomta var den beste. Viggo mener vi bør vri den noen grader slik at den står litt mer øst-vest for at kveldsola skal komme bedre inn på terrassen. Nå må vi tenke litt, men det er ikke umulig at vi kommer til å ta forslaget til følge.
Dette bildet er tatt fra det som vil være terrassen på hytta! Syntes jeg ser oss sitte her og nyte både utsikten og noe godt i glassene!


Etter en runde rundt i terrenget ble det biltur rundt på Furutangen for å se på andre hytter, spesielt hyttefarger. Tror nok det blir en mørk brun farge, med hvite vinduer. Vi var også så heldig å få se en annen hytte fra Familiehytta både innvendig og utvendig. Takk for titten!


Planene for kommende uke er å bestemme kjøkken, snakke med rørlegger og elektriker om noen forslag til endringer, samt bestemme behandling av furugulvene.

2 kommentarer:

 1. Hei Hyttebygger. Vi er snart ferdig med vår Familiehytta på Furutangen Terrasse. Flytter inn til ferien. Leste med interesse dine kommentarer angående plassering av hytta på tomta. Vi er en av de få som har lagt hytta mer i øst-vest retning. Dette med tanke på kveldssolen. Vi registrerer at de fleste legge hytta nord-sør og har ikke forstått hvorfor. Lykke til med prosjektet. Vi sees sikkert på Furutangen i sommer.
  Greta og Lars

  SvarSlett
 2. Hei igjen! Vi syntes det er flott at hyttene plasseres ulikt. Spesielt siden vi er mange som har valgt Familiehytta. Syntes det skaper et mer variert inntrykk.

  Vi endte med å vri hytten litt øst-vest for å få kveldsolen inn under taket på terrassen, men likevel med utsikt mot OSensjøen.

  Ja, vi ses nok på Furutangen. Gleder oss til sommeren og ikke minst til å kunne ta hytta i bruk i løpet av høsten.

  SvarSlett