tirsdag 21. april 2009

...og løsningen ble:


Nå har vi vært på møte med Torbjørn Kaarud i Familiehytta om fremdriftsplan for bygging av hytta vår og en gjennomgang av eventuelle endringer. Mon tro om det blir de siste....


Følgende ble i allefall avgjort:


Beholder hytta som planlagt i areal og vil dermed ikke forlenge stuen eller hemsen. Grunnen er egentlig en kommentar fra Trond i forkant av møtet: "Nå er vi i ferd med å gjøre hytta til huset vårt. Det skal være forskjell på hus og hytte!"


Bestiller ferdig malte hvite dører og behandlet lister og panel i taket. Vi har vært i tvil om hvor lyst vi skal legge oss i fargeskala på hytta siden dette er en hytte på fjellet. Men siden vi ikke forlenger hytta, bruker vi heller noe på ferdig behandlet dører, lister, og panel i taket (som anbefalt i en tidligere kommentar på bloggen).


Gulvet skal etter avtalen leveres ubehandlet. Vi sjekker nå hva det vil koste å få det ferdig behandlet i en litt mørkere farge. Altså ikke noe børstet furugulv siden vi ble veldig skeptisk til renhold.


Ellers ble det avgjort en rekke mindre detaljer, som plassering av utekran, ventil for lufting i tørkeskap, litt større bad slik at det blir plass til dusjkabinett på 90x90 og ikke 80x80, ikke panel bak ovnen pga at vi skal bruke stein, samt høyere og tettere rekkverk på terrassen slik at Fanny ikke kan smette i mellom eller hoppe over. Familiehytta har også forhandlet med varmeovner i avtalen med elektriker slik at det nå er innkludert i leveransen. BRA!
Videre planer nå er å få tegnet kjøkken, valgt ovn, overflatebehandling på gulv og alt det andre :-).

-

1 kommentar:

  1. Hei!
    Ser du er i tvil om hva dere skal gjøre med gulvet. PÅ vår FH95 valgte vi å bruke en interiørbeis "Sjøsand" med 3 lag silkematt lakk på topp. Dette har - synes vi - blitt veldig bra! Dessuten var det en lett jobb hvilket jo ikke er så dumt! Alle andre furugulv på soverom og loftstue er lakket 3 ganger.

    SvarSlett