onsdag 8. april 2009

Hva med myggen?


Det er ikke å komme bort fra at i Østerdalen, selv på fjellet, finnes mygg om sommeren. Vi har noen planer klare for å begrense mengden, som f.eks felle bjørketrær (passer fint siden jeg også har bjørkepollenallergi) og sette opp fuglekasser. Men vi bør ha myggnetting i vinduene på soverommene. Er det noen som vet om det finnes myggnetting som man kan montere på innsiden av vinduet som kan trekkes ned i en slags skinne, og som også fungerer som blending? Vi ser for oss noe slik som finnes for takvinduer fra Velux, men som også skal fungere som blending.3 kommentarer:

 1. Hei!
  En hytte vi leigde en gang hadde en lur løsning med myggnetting som var stiftet på en ramme som passet akuratt inn i vinduskarmen på soverommene. Når man åpnet vinduet kunne denne rammen så settes inn i karmen. Mygnetting finner du her på Stoff og stil: http://www.stoffogstil.no/Katalog/Bolig.aspx?group_id=4730&articleid=17461
  Fortsatt god påske!

  SvarSlett
 2. Hei igjen!

  Jo, vi har sett denne løsningen og det blir nok alternativet om det ikke dukker opp en annen løsning som lar seg realisere.

  SvarSlett
 3. Hei,
  Gå inn på denne linken, de har kjempefine "rullgardiner" mot mygg!


  http://www.hytteavisen.no/index.php?cat=81875

  SvarSlett