fredag 17. april 2009

Besøk på hyttemesse

Nå er vi akkurat hjemkommet fra besøk på Hyttelivsmessa på Hellerud. Det ble en tur innom standen til både Furutangen og Familiehytta. Hyggelig å hilse på representanter derfra, og se nye bilder fra både sted og hytte :-)Ellers var det mange utstillere fra andre utbyggingsområder og hytteleverandører. For oss som får innlagt vann og strøm er alle utstillerne av ulike løsninger for vakumtoalett, solcelle, aggregat etc av liten interesse. Men vi fikk med oss mange flotte blader og brosjyrer som kan gi gode tipd og ideer.
Hos KBI-design hadde vi et lengre stopp. De har et flott spisebord i eik som vi ønsker oss. Bordet er 230 cm + muligheter for 2 klaffer. I utgangspunktet litt for langt for daglig bruk på hytta, men det var lekkert!
Siden det ikke ble så mange stopp på messen rakk vi en tur innom visningshytta til Familiehytta på Lillestrøm. Det er stadig noe nytt vi lurer på. Har ennå ikke bestemt oss for om vi skal forlenge stuen og hemsen. Men til kommende tirsdag må alt være klart. Da har vi siste møte før hytta går til produksjon.

2 kommentarer:

 1. hei Synnøve

  Kom til å tenke på en sak vi diskuterte her i heimen her om dagen.

  Vi står nå foran ganske mye lakking, maling og oljing. Vi angrer på at vi ikke bestilte ferdig overflatebehandlet panel der det er mulig. Særlig tak som er tungt å behandle i ettertid. Jeg vet at leverandøren av materialer til Familiehytta også har ferdig overflatebehandlet panel ol og tror jeg ville sjekket ut hvor mye eksta det blir av kostnader. Ferdigmalte vinduer er et must og det har vi heldigvis tenkt på.

  SvarSlett
 2. Hei Synnøve! Jeg synes du har en flott hytteblogg, og kunne tenkt meg å komme i kontakt med deg. Jeg jobber i Hyttemagasinet, og synes dette er en spennende måte å følge veien til ny hytte på. Kunne du ha ringt meg på 97970826, eller sendt meg en mail på line.c.nilssen@aftenposten.no?

  Mvh
  Line C. Nilssen

  SvarSlett