onsdag 9. september 2009

Litt flere bilder

Nå har jeg lastet inn flere bilder.


Magnus koser seg med en kopp kakao en tidlig søndagsmorgen. Vi syntes sofa og bord ble veldig bra. Nå leter og leter jeg er noen gode puter. Helst i grovt stoff med litt innslag av rødt. Utsikten er fantastisk, nesten synd med gardiner.
Mens noen koser seg med kakao sover andre som "prinsen på erten". Kasser med diverse får fungere som nattbord til vi får bygd senger og hyller.


Etterhvert skal vi både ha bredbånd og kabeltv, men dette er ikke klart til installasjon før i november. Dermed er det en liten radio som er eneste underholdning utenom det vi lager selv. Her tester Ole og Magnus ut egetprodusert spill. Det gikk med mange timer til å diskutere regler og lage nye sjansekort.

Vi har tatt litt av spiseplassen for å få plass til mer kjøkkenbenk. Her skal vi også har bredere plate, men den ankommer først denne uken. Håper at den er montert når helga kommer. Det er fortsatt plass til mange rundt bordet, og blir vi mer enn 12 kan bordet vris.

5 kommentarer:

 1. Hei, og gratulerer så mye med DEN flotte hytta! ser veldig bra ut - ble det forresten Ståt kjøkken fra Ikea hos deg også? Landet på det vi også...Flott sofa, hvor fikk du kjøpt den? Her oppe rusker høststormene allerede og snekkerene har fått inn vindua i full fart !

  Hilsen Sunnmøre

  SvarSlett
 2. Ja, det ble Ståt hos oss også. Ble gledelig overrasket når vi oppdaget at den var billigere enn standard leveranse.

  Sofaen(Fasett)er veldig fin. Litt brunere i virkeligheten enn på bildene. Praktisk at putene kan vendes, om det skulle skje et uhell. Se www.mobelform.se for mer info om forhandlere.

  Har blåst her også, men langt unna vindstyrken "der hjemme". Kanskje greit å få alt under tak og tette vegger før høsten kommer for fullt?

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ny hytte! Det har vært spennende å følge bloggen din. Vi har kjøpt tomt på Hardangervidda og drømmer om å bygge hytte der, men foreløpig tilsier økonomien at det blir mange år til.... Håper du kan dele litt av budsjettallene deres slik at vi som er i planleggingsfasen kan få litt innsikt i hva det egentlig koster. Familiehytta virker som en dyktig og proff leverandør, så det kan godt hende vi går for dem... Igjen - GRATULERER!!

  SvarSlett
 4. Hei og gratulerer med ny hytte. Vi har også en hytte fra Familiehytta (og Ståt kjøkken :-)) Har hatt hytten i 2 år nå, og kunne ikke blitt mer fornøyd.
  Vi begynte med gardiner, men i sommer skiftet jeg til liftgardiner i stuen. Har ikke vært superentusiastisk for dette tidligere, men plutselig fikk vi hele utsikten vår tilbake... TOPP!!! Ville bare gi det som tips i forbindelse med kommentaren din til det første bildet.

  Lykke til og så håper jeg dere blir like fornøyde som vi er. Hadde over 80 overnattingsdøgn i fjor, og har passert 60 i år uten å finne noe å klage på ved hytten :-)

  SvarSlett
 5. Takk for gratulasjoner og tips om gardiner.

  Har valgt lange forede gardiner på maljer, slik at de kan trekkes godt til siden. Men utsikten er førsteprioritert, så jeg krysser fingrene for at dette blir bra. Skal etter planen henge opp gardiner i høstferien.

  Flott med mange dager på hytta. Vi har også planer om mye bruk og det meste av feriene.

  SvarSlett