søndag 6. september 2009

FERDIG!

Ja, hytta ble ferdig og vi har overtatt :-)Onsdag hadde Familiehytta ringt oss og fortalt at det ville være håndverkere i gang også torsdag, men at det bare var for oss å komme. Ole fikk fri fra skolen og sammen reiste vi med stappa full bil med til Furutangen torsdag morgen. Vel fremme var det full hytte!
Mange elektrikere som arbeidet med de siste detaljene og snekkere som listet de siste dørene. Vi startet med å vaske skapene på kjøkkenet, for senere å kunne plassere inn varene våre. Dessuten var dette eneste plassen det ikke var fullt av noen som jobbet for å bli ferdig. På ett tidspunkt var det 9 stykker som arbeidet i hytta. Da tok Ole og jeg med oss Fanny på en tur.


Etterhvert ble de fleste ferdig og vi kunne brette opp armene for å få ryddet og kostet unna det meste av støv og skit. Heldigvis hadde elektrikerne klart å koble komfyren slik at vi kunne varme mat til Trond som kom med et stort tilhengerlass med madrasser fra IKEA.Selve overtakelse hadde vi med Familiehytta på fredag. En gjennomgang viser at det meste er på plass, og mye ble også ordnet i løpet av fredagen og helga. Noe av det som gjenstår er ferdigstillelse av utebod, reparasjon av diverse merker på lister og vinduer, lyslist på kjøkkenet, benkeplate på kjøkkenøya m.m. Lørdagen fikk vi dessuten lukt på vaskerommet (kloakk). Dette bedret seg litt, men Familiehytta følger opp rørlegger på dette.

Fredag kveld kom Trond tilbake sammen med Magnus og ett nytt stort tilhengerlass. I løpet av helga har vi montert sofa (som ble levert speilvendt og ga oss mye ekstraarbeid), spisestue, seng, diverse kroker, dorullholdere, spisestuestoler, salongbord, vasket og plassert på plass kjøkkenutstyr og behandlet hele gulvet på loftet med interiørbeis.Nå skal vi oppsummere litt og lage oss lister til diverse innkjøp. Ser at det blir viktig å få på plass noen tepper på de områdene vi ferdes mest for å beskytte gulvet.

Jeg skal komme tilbake med flere bilder og mer oppdatering i løpet av få dager.
14 kommentarer:

 1. Gratulerer! Sikkert kjempe morsomt. Det ser veldig fint ut.Holdt familiehytta tidsfristen? Vi er lovt ferdig hytte 25 denne mnd.

  SvarSlett
 2. Vi ble enige i sommer om levering denne uken.
  Det er egentlig 3 uker senere enn første frist, men vi var enige om dette og har fått anledning flere ganger underveis til egeninnsats. Blant annet har hytta stått nesten tom i en uke slik at gulvene har fått herdet.

  Er veldig glad for at vi behandlet ferdig veggene på badet før rørlegger monterte dusj, do etc.

  SvarSlett
 3. GRATULERER!!!

  Ser veldig flott ut!!

  Hilsen Toril (som sitter på sin ikke fullt så ferdige hytte å er ørlite misunnelig)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med "ferdig" hytte !
  Det er nå morroa starter, alle småprosjektene som man gjør inne og ute de neste årene.


  Roger S.

  SvarSlett
 5. Gratulerer kjære søs, dette ser virkelig flott ut. Gleder oss til vi får komme på besøk.

  SvarSlett
 6. Fantastisk blogg. spennende å følge med. Klarte dere å holde budsjettet? Går det ann å få innsyn i dette? skal selv bygge hytte i valdres (nord-etnedal) og lurer på hva det koster før alt er ferdig. brukte dere familiehytta til grunnarbeid og støping? hva kom dette på?

  SvarSlett
 7. Det er en deilig følelse å ha kommet så langt. Er fortsatt en god del igjen, men som Roger sier er det mindre prosjekter hvor vi også har bedre tid.

  Når det gjelder budsjettet skal jeg oppsummere litt i løpet av kort tid og lage en oversikt. Har ikke fått alle fakturaene ennå, men vet at vi har sprukket på slutten. Det er vel ikke så uvanlig og vi hadde lagt inn rom for en sprekk.

  SvarSlett
 8. Gratulerer ! Det ser flott ut og snart er vel gardinene på plass også. Vi gleder oss til å komme å ta den i nærmere øyesyn.

  Kari

  SvarSlett
 9. Naboen i veien hjemme7. september 2009 kl. 19:33

  Gratulerer! Endelig inne. Har ikke sett mye til dere hjemme i det siste, og det blir vel ikke så mye fremover heller tenker jeg. Nå skal hytta brukes! Vi får komme på besøk snart:-)

  Anne

  SvarSlett
 10. Gratulerer!
  Vil tro det er godt å være ferdig med byggeprosessen og kunne begynne å bruke hytta.
  Vi fikk beskjed i dag om at underliggerne er på plass slik at vi kan starte beisingen til
  helga:-)


  Hilsen oss på 28

  SvarSlett
 11. Gratulerer med ferdig hytte!
  Håper snart det er vår tur!

  SvarSlett
 12. Gratulerer!
  Jeg er kjempemisunnelig....
  - Vibeke

  SvarSlett
 13. Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger.

  Til dere som er i gang: Det er en deilig følelse å kommet så langt!

  SvarSlett
 14. Gratulerer!!!! Vi har fulgt dere på bloggen en stund nå og det har vært morsomt og spennende! Dere har helt sikkert mye å glede dere til og mange hyggelige stunder på hytta! Vi er kjempemisunnelige. Vi ønsker oss hytte, men har enda ingen konkrete planer. Håper vi får det til en gang... Kos dere :))))

  SvarSlett