søndag 5. juli 2009

Helgens "hytteinnsats"

Denne helgen har det ikke vært tur til Furutangen for oss, men likevel har det blitt "hyttejobbing". Vi har vært innom IKEA for kjøp av madrasser og oppdaget at de hadde kjempetilbud på flotte sengebunner til 49,- kr stk. Dermed ble det det handlet 12 madrasser, overmadrasser og sengebunner. Nå skal vi bare sjekke om de kan leveres sammen med kjøkkenet så vi slipper ekstra transportkostnader.

Etter IKEA var det tur til Coop Bygg for mer beis. Regner med å bruke 60 liter før vi er ferdige med to strøk. Også her er det penger å spare siden de var 400,- kr billigere på spannet enn Maxbo. Måtte også supplere med flere maleruller. Utrolig mye raskere å bruke ruller fremfor pensler.

Siden kjøkken skal monteres i uke 31, og vi skal ha noen dager ferie før det, har vi også ordnet med elektriske artikler til kjøkkenet. Det viste seg at Elkjøp kunne frakte alle våre varer kjøpt fra lager fra dem for kr. 790,-. Dermed ble det kombiskap, komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og ventilator fra Elkjøp. Med en god pris på samlet kjøp og transport er det ikke noe å hente på å kjøpe på andre tilbud fra ulike butikker.

Neste helg skal Trond og jeg begynne ferie og da blir det nok mer innsats på det som vi skal gjøre; beise, rydde tomta og om mulig begynne å behandle panelen på loftet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar