lørdag 28. mars 2009

Messe, gulv og vask

Denne lørdagen har Trond og jeg vært en tur innom messen "Gjør din bolig bedre" på Hellerudsletta. Mest for å snakke med importøren av gulvet HardPine fra DalaFloda, men også for å ta en titt på ulike interiørløsninger i tilliggende Hyttetun. Gulvet fikk vi se prøve på, både på messen og i en av utstilte hytter. Det er nok godt mulig at det blir dette gulvet vi legger i hytta vår:Gulvet er børstet furu i fargen Amber (brun) fra DalaFloda. Gulvet er litt "ruglete" og føles varmt og godt å gå på. Det skla også være 55% hardere enn vanlig furugulv. Nå må vi regne litt på hva dette betyr i ekstra kostnader.
I den ene utstilte hytten var det brukt Bio*Safe dryppfri lut på panelet. Det var veldig fint mot det brune gulvet og hvite lister. Er det noen som har erfaring med Bio*safe produkter?

Dessuten har vi fått tips fra en venninne om å bytte ut vasken på teknisk rom/ekstra toalett med en utslagsvask som ellers brukes på vaskerom. Dette syntes vi var en god ide siden vi da får god plass for vask av større gjenstander (vi ser for oss risten fra ribba i jula) og ikke minst muligheter for å skylle av støvler og sko.

Alt i alt en dag hvor vi har fått mange innspill og nærmer oss en endelig løsning på valg av farger, panel, gulv osv.

4 kommentarer:

 1. Hei igjen Synnøve
  Minner om at den 16. april åpner hyttelivsmessa dørene (hvor over 200 utstillere venter på hyttefolk) med nyttige/spennende produkter til hytta deres.

  Kanskje dere kan få noen gode tips her

  Se:
  http://www.norskhytteliv.no


  Mvh.
  Sverre Julsrud Kristiansen
  www.klikk.no/hytteliv

  SvarSlett
 2. Hei Sverre!

  Joda, vi kommer på Hyttelivsmessen. Gleder oss spesielt til å se på ulike løsninger for farger og materialer, og skal også sjekke hva som finnes av løsninger for garderober og senger.

  SvarSlett
 3. Vi har brukt Bio-Safe Dyppfri lut og Trippel lut i hytten vår, og er svært godt fornøyd med resultatet. Imidlertid synes det nå som om produktet er tatt av markedet, og tidligere importør har tatt produktet bort fra distribusjon. Finner du en leverandør, så ønsker jeg en tilbakemelding på det.telefor 91357623 eller toteige@online.no

  SvarSlett
 4. Hei!

  Har heller ikke funnet noen som leverer dette lengre. Blir nok derfor interiørbeis vi i hovedsak kommer til å bruke. Skal gi beskjed om jeg kommer over en ny forhandler.

  SvarSlett