fredag 6. mars 2009

Tomt 49

Når vi for to år siden ble klar over mulighetene for hytte på Furutangen var det ingen ledige hyttetomter som vi ønsket. Grunneier gjorde oss da oppmerksom på at det skulle legges ut et nytt tomteområde i løpet av 2008. Vi valgte å vente og på den måten kunne vi tidlig velge tomt.

Når vi skulle velge tomt la vi vekt på følgende:

- utsikt

- sol

- avstand til nabohytter

- avstand fra skitrekket (ski in/out, men ikke så nært at vi får støyen fra tråkkemaskiner om natten)

Med dette som bakgrunn valgte vi tomt 49. Tomten grenser også til to mindre friareal, og med 2,3 mål selveier får vi god plass på både tomten og rundt oss. Hytten blir plassert i retningen Nord - Sør, med store vinduer mot sør og Osensjøen.


Pris for tomten var 450.000,- inkl vei, vann, bredbånd, kabeltv m.m.

4 kommentarer:

 1. Tomten ser ut til å være et riktig godt valg. Prisen er også veldig hyggelig. Så stor tomt med full infrastruktur til den prisen, er ikke å oppdrive for oss som må ha hytte som nås fra Bergen med under 4 timers kjøring.
  Gratulerer også med artikkel i Hytteliv!

  SvarSlett
 2. Takk Vibeke!
  Joda, vi er fornøyd med valget. Har fulgt dere via bloggen din, og fått mye inspirasjon (blant annet til egen blogg). Har kjørt Tyin-Årdal noen ganger og naturen der er fantastisk. Ikke mulig å finne noe slikt her på Østlandet innen rimelig kjøreavstand.

  SvarSlett
 3. Med så stor tomt, og friområder rundt kommer dere sikkert til å få en fin beliggenhet i forhold til naboene deres. Utsikten blir sikkert også fin. Tomta deres ligger omtrent på høyde med vår(nr.9 på Furutangen Øst), og vi er veldig fornøyd med utsikten. Kan bare underskrive på at det er kjempefint med kort vei til bakken!!

  SvarSlett