søndag 1. november 2009

Skapene på plass

Denne helgen ble det endelig tid til en tur på hytta igjen. Med tilhenger og to fulle biler hadde vi mange planer for helga, men montering av IKEA varer tar tid. Det ble derfor ikke tid til bygging av flere senger eller behandling av vegger i entre og loftsstue. Men vi har hengt opp gardiner på de to største vinduene på stua. Ble veldig fornøyd.På vårt soverom har vi montert 2 skap med 100 cm bredde.


Guttene har fått hvert sitt skap med 50 cm bredde.I entreen har vi innebygd varmeskap med stråleovn og ventil i bunn (luftinntak), ventil i topp (luftuttak) og mange kurver til oppbevaring og tørking av luer, votter, skisko etc. Det gjenstår noen lister rundt skapet, samt maling.


Ellers var snøkanonene i skianlegget i gang og guttene fikk seg en aketur på snøen. Vi gleder oss til sesongåpning i anlegget senere i november.

6 kommentarer:

 1. Hei.
  Dette ser fint ut.
  Vi har fulgt bloggen deres en stund, og dere er flinke til å oppdatere.
  Vi har akkurat skaffet oss tomt på Furutangen og er i startgropa for bygging når snøen forsvinner.
  Hytta deres ser også ut til å bli kjempefin!

  SvarSlett
 2. Hei!

  Takk for hyggelig kommentar. Hvor skal dere bygge? Dere har mange hyggelige timer med planlegging foran dere :-)

  SvarSlett
 3. Vi skal bygge på tomt 62 på det gamle feltet.
  Ser litt på Familiehytta, Hemsedal eller en revidert utgave av Blefjell, men vi har ikke bestemt oss ennå
  Mulig vi kjøper hytta helt ferdig, eller kanskje bare utvendig....da vi bor et stykke unna Furutangen. Vi bor også i Follo:-)

  SvarSlett
 4. Vi har tatt utgangspunkt i Blefjell, men utvidet en del. Er spesielt fornøyd med større entre. Det blir fort kaos når alle skal inn med en gang!

  SvarSlett
 5. Hei,

  Syntes dere får det kjempefint!!
  Vi er snart i gang med å bygge på tomt 2, Furutangen Nord. Planleggingen er i gang og varmeskap står på ønskelisten. Hvor har dere har kjøpt ovnen til deres skap?

  God helg:-)

  SvarSlett
 6. Hei Linda!

  Takk for kommentaren. Vi har prøvd den i helgen og den virker kjempefint. Ovnen kjøpte vi med elektrikerne - Elektrona, og de monterte den også.

  SvarSlett