søndag 8. november 2009

Siste senger ferdig bygget

Denne helgen har Trond regjert alene på hytta, mens guttene og jeg har brukt helga på ulike fotballaktiviteter. HEIA AAFK!!!

Trond har bygd ferdig køyesengen på soverommet nede. Ble veldig fin med litt ekstra detaljer.
Vi vurderer å sette inn en ekstra kant på kortsiden av underkøya slik at ikke dyne og teppe kommer for nært ovnen.


Mellom underkøyene er det bygd en benk med villmarkspanel som også skal fungere som nattbord.


Lister rundt varmeskapet i gangen er blitt malt i fargen 0502Y som er det samme som listene ellers i hytta er blitt malt med. Inni skapet er veggene blitt behandlet med interiørbeis i fargen Zen Sand. Nå gjenstår resten av entreen og loftstuen. Da er alle vegger og tak ferdig behandlet.

4 kommentarer:

 1. Utrolig fine senger dere lager og smart/stilig løsning med nattbord!

  SvarSlett
 2. Hei Synnøve - heia Aafk ! Utrolig, hva??
  Er så imponert over de fine sengene dere (les: Trond) lager! Har han laget alle delene selv (unntatt bunnene)? Hvor mange soverom ble det på loftet egentlig, loftsstue også? Så totalt har dere nå hvor mange sengeplasser ? Sitt og vurdær å bygg senga sjøl no ja...
  Hilsen Aafk-supporteren!

  SvarSlett
 3. Var en stor dag i går. Blir nok TV på hytta etterhvert for å få med oss kampene neste sesong. Tror også den halvdelen som er VIF supportere også ønsker det.
  Trond snekrer i vei og jeg beiser. Alt er selvkomponert bortsett fra bunnene fra IKEA. Nå var de ennå billigere - 10 kr stk!

  Nå er det 12 sengeplasser fordelt på fire soverom (2 +2 + 4 + 4). Plass til mye hyggelig selskap. Lofstua har vi ennå ikke gjort noe med. Guttene bruker den foreløpig til å spille og kaste ball. Ikke noe vindu som kan knuses!

  SvarSlett
 4. Hei Synnøve
  Ble kjempeflott dette!!! Tror det vil være lurt å sette på samme endestykker som er på overkøya siden ovnen er såpass nær senga (og vet hvordan en viss en "makker" når han sover :-))
  Hils til alle gutta dine fra oss.
  Britt

  SvarSlett