tirsdag 23. juni 2009

Valg av beis

Vi har fundert mye på type og farge på overflatebehandlingen av utvendig kledning. Til slutt endte vi opp med Butinox oljebeis i fargen Tjærebrun.Fargen valgte vi fordi vi ønsket en mørk farge, men ikke helt mot svart. Etter å ha beiset hele siste helg, er vi veldig fornøyd med fargen.Butinox oljebeis valgte vi fordi den nå har fått lengre varighet med beskyttelse og farge (inntil 8 år) og trenger ikke grunning. Det siste er et stort pluss.Før vi handlet inn beisen sjekket vi litt priser. Maxbo skulle ha kr. 965,- for 10 liter, mens vi betalte kr. 699,- på Coop obs bygg. Denne uken ser jeg obs bygg har 10 liter for kr. 598,-. Totalt regner vi med å bruke ca 60 liter for to strøk så det er penger å spare.

2 kommentarer:

 1. Hei
  Så heldige dere er som er kommet så langt. Vi er straks ferdig med søylene og i morgen får vi hjelp av en snekker som kan jobbe ut neste uke. Vi håper å få lukket hytta i løpet av den tiden. Vi må nok i tillegg til snekkeren få noen som kan jobbe litt på dugnad. Elementene er ganske tunge. I dag har vi hatt 17 grader og sol, vi nyter slike dager da det ikke er hverdagskost hos oss så langt nord. Vi oppdaga i natt at vi har midnattsol i tomta nå rundt st.hans. Kl 23.30 var sola høyt på himmelen så den kommer til å skinne døgnet rundt. Vi gleder oss til å sitte på verandaen å nyte det :)
  Ha en fin st. hans kveld.
  Hilsen Lina

  SvarSlett
 2. Hei Lina!

  Følger med på hyttebloggen deres. Dere har en fantastisk utsikt! Midnattssol kan ikke vi skryte av, men har solen nesten så mye det er mulig på Østlandet.

  Hilsen Synnøve

  SvarSlett