mandag 15. juni 2009

Hytteliv - før og nå!

I vårt hytteprosjekt har vi hadde gleden av å bli fulgt opp av bladet Hytteliv. I siste nummer (nr. 6) er det laget en reportasje om vårt hytteprosjekt i kombinasjon med at min familie tidligere har bygd hytte og som dessverre brant ned.


For meg har vårt hytteprosjekt vært en tid for litt refleksjon over store og små hendelser, som nok har blitt forsterket av vinklingen som Hytteliv ønsket. En ting er i allefall sikkert og det er at måten vi bygger hytte på i dag, er veldig forskjellig fra hvordan vi bygde hytte på midten av syttitallet.
Syntes jeg ser det veldig godt på dette bildet hvor hele familie, med tanter, onkler, søskenbar etc en samlet utenfor Kombicampen vår til en velfortjent rast i bæring av materialer. Ser av grimasene til morfar når han skal ha på seg kjeledressen at han er stiv i skuldrene, og jeg kan love at vi alle hadde vondt både i skuldrer og knær når søndag kveld kom.

2 kommentarer:

 1. Hei Synnøve, veldig flott reportasje i Hytteliv ja ! Fikk lest den på hytta til mor& far i Stordalen i helga, hvor også vi skal bygge hytte på nabotomta! Følger bloggen din og de andre med STOR interesse, og var ekstra artig når jeg oppdaga at du var fra mine trakter ! Lykke til videre i prosjektet, det ser veldig,veldig bra ut! Hilsen Merete som har ordna snekkere til 1.juli og Trinn 1/Igangsettingstillatelse i rekordfart, puh !

  SvarSlett
 2. Hei!

  Stordalen er fint. Regner med at dere bygger i nærheten av alpinanlegget? Det er flere som følger bloggen som skal bygge hytte i Stordalen.

  Vi var veldig spent på reportasjen i Hytteliv, og ikke minst vinklingen på saken. Men syntes det ble bra.

  Lykke til med egen hytte!

  SvarSlett