lørdag 5. desember 2009

Om blogging i Hytteliv

Bladet Hytteliv har fulgt hytteprosjektet vårt det siste halve året med artikkel i bladet og oppfølging på nett. I siste nummer, som er sendt ut til abonnenter og som kommer for salg i disse dager, følger Hytteliv opp med en reportasje om blogging fra hytta vår på Furutangen.

For oss som har blogget for første gang har det vært en spennende opplevelse, men først og fremst til stor hjelp og inspirasjon i hyttebyggingen. En ekstra bonus har vært den gode kontakten som er blitt knyttet med andre bloggere og hyttebyggere på Furutangen.


Nå gleder vi oss veldig til å å ta en kaffe sammen på Mattisstua, følge med på andre som skal bygge og dele gode historier fra hyttebyggingen.

5 kommentarer:

 1. Hallo Synnøve!
  Gleder meg til å kjøpe bladet neste uke, har allerede fått komentarer fra venner som abonerer på bladet. Juleprogramet fra Mattistua er klart , har du sett det på nettet? Vi har snakket med Berit og Even her i dag og vi lurer på å gå på pubkveld den 26/12 med Unni Whillhelmsen.Vil dere være med? Tenkte gutta kunne se en film å kose seg sammen!Gutta har kost seg i barnebakken i dag.

  SvarSlett
 2. Hei Ann-Charlotte!

  Er litt misunnelig på dere som har vært på Furutangen i helga. Håper du legger noen bilder på bloggen. Er spent på hvor mye snø det er. Tar kontakt om juleprogrammet.

  SvarSlett
 3. Hei!
  Har kjøpt bladet etter at barna fikk ulike tilbakemeldinger på bildet. De synes det var stas!
  Håper vi sees i romjula!

  Trine

  SvarSlett
 4. Artig Artikkel synnøve! Du er en av pionerene du vet du! Din blogg var en av de første jeg fant da vi startet planleggingen og jeg falt over blogg-verden. Hilsen Annicken

  SvarSlett
 5. Hei!
  Ble så inspirert etter å ha lest artikkelen din om hytteblogging at jeg har "hivd meg rundt" og prøvd meg. Jeg er helt uerfaren med dette, men finner vel ut av ting etterhvert.

  Jeg bygger ikke hytte, men har to eldre hytter og har savnet å kunne søke opp erfaringer andre har gjort seg om ulike hyttetemaer. Dette kan jo bli spennende fremover.

  Takk til deg og "hytteliv" for inspirasjonen!

  Hilsen Gry

  SvarSlett