søndag 21. juni 2009

Beising!

I utgangs-punktet skulle vi ikke til hytta denne helgen, men når beskjeden kom fredag ved lunsj om at underliggerne på hytta var klar for beising, var det bare å kaste seg rundt med innkjøp av beis og annet utstyr. Vi reist til Furutangen fredag kveld og var så heldig at vi kunne leie hytte av grunneierne slik at vi kunne bo i hytteområdet.
















Lørdag morgen stilte vi alle fire med tilsammen 30 liter Butinox beis i fargen Tjærebrun, pensler, ruller og whitesprit. Etter 10 timer beising lørdag og 7 timer søndag hadde vi beiset alle under-liggere, begge gavlene, rundt alle vinduer og dører, inngangspartiet, vindskier og takutspring. Det var ikke en dråpe beis igjen! Uten stor hjelp fra våre gutter hadde vi aldri klart dette. Da var det bra at Mattisstua var åpen og de kunne belønnes med is og brus i kombinasjon med en liten pause.



Vi var heldig siden det var stillas på tomta, og at Trond kan bygge stillas. Veldig mye enklere å male fra stillas, og ikke minst kan alle være med å jobbe. Spennende å se hvordan inntrykket av hytta forandret seg etterhvert som vi beiset større og større deler av hytta. Selv om den nå ser litt ut som en fengselcelle med mørke og lyse striper.









Vi har også fått et bedre inntrykk av hytta innvendig siden rommene nå er ferdig inndelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar