fredag 31. juli 2009

Bilder fra arbeidet inne

Vi har vært noen dager på Furutangen og har spent fulgt med på fremdriften til snekkerne inne i hytta. Det virker som om arbeidet blir godt utført, men vi har erfart at det er lurt at vi også selv følger med. Blant annet oppdaget vi lite isolasjon i et av hjørnene i stua og at snekkerne var i gang med forarbeid til fliser på veggene til badet, selv om vi skal ha panel. En telefon til Familiehytta rettet dette fort slik at prosjektet ikke blir forsinket.I taket i 1. etg er det nå lagt ferdig behandlet panel med hvit panellakk. Det ene vinduet i stua ble også ferdig listet før vi dro med hvite lister.
Vi er usikre på hva vi skal behandlet panelet på veggene med. Det blir enten panellakk / beis i hvitt eller .....


På hemsen (eller loftet som vi sier) er rommene delt inn og det ene soverommet er nesten ferdig med panel. I denne etasjen skal vi behandle alt panel og gulv selv. Det blir hvit panellakk på tak og vegger, og interiørbeis i fargen Eik på gulvene med silkematt lakk øverst.Også denne gangen leide vi en av de nye utleiehyttene på Furutangen. Veldig praktisk og i gangavstand fra vår egen hytte. Dessuten åpnet Mattisstua kl. 14.oo hver dag og fristet guttene med is og stor lekeplass. Den ene kvelden i denne hytta, etter at alle hadde dusjet etter innsats med rydding av tomta, kom vi til å tenke at på vår hytte har vi ikke avtrekk på badet! Ser at det blir fuktig når mange skal dusje etter tur. Heldigvis var elektrikerne fra Elektrona på feltet, og en tur innom dem neste dag ga en rask løsning. Nå blir det elektrisk vifte på badet!


Siden vi kombinerte jobbing med litt ferie ble det også tid til turer i området, en tur innom Osendagene og ikke minst en tur på Bingo! Stor opplevelse for spilleglade gutter på 10 og 13 år, og moro også for oss voksne. Det her må bli en tradisjon var kommentaren i bilen på vei tilbake til Furutangen.


5 kommentarer:

 1. Hallo! Dere er veldig flinke til å følge opp å skrive om prosjektet deres, veldig morsomt for oss andre også.Vi har blitt lovt grave start i dag, så vi er veldig spente om det holdes.Har tenkt oss en tur opp til helgen eller neste uke.Ellers holder vi på å male en kjøkken innredning vi har kjøpt brukt. Og garasjen fylles stadig opp med hytteting. Hilsen oss på tomt 3 Ps har også laget blogg!

  SvarSlett
 2. Hei Ann Charlotte!

  Vi har også full garasje. Akkurat nå har vi behandlet spisestua med olje. Skal i gang med å behandle en BBB reol bare jeg finner ut i hvilken farge.
  Med oppstart nå er dere kanskje ferdig til jul?

  Legg gjerne inn link til bloggen din.

  Vi ses sikkert på Furutangen. Det er bare å komme innom om vi er på hytta.

  SvarSlett
 3. Hei igjen!

  Fant bloggen din. Den er lagt til på lista her.
  Ses på Furutangen!

  SvarSlett
 4. Gøy å se - vi kommer på tomt nr. 24;-)

  SvarSlett
 5. Hei Lisbeth!

  Når skal dere i gang? Regner med at det er mange med oppstart nå etter ferien siden det er 40 stykker som skal bli ferdig på Nordfeltet til jul.

  SvarSlett